Parkmanagement bedrijventerreinen

Vakbekwaam | gecertificeerd | efficiënt

Parkmanagement bedrijventerreinen

Een van de hoogste pijlers van de Krom blijft: het ontzorgen van onze klanten. Dit komt terug in onze hele organisatie en zo ook bij het parkmanagement van bedrijventerreinen. De Krom kent vele manieren van parkmanageent. Wij zorgen ervoor dat we met onze kennis en kunde, met de juiste machines uw terrein gaan aanleggen. Wij kiezen altijd de beste manier die past bij uw project.

Machinaal bestraten

Handmatig bestraten

Een mooi voorbeeld van handmatige bestrating blijft de binnenstad van Breda. Deze bestaat volledig uit keien die met de hand zijn gelegd door een ambachtelijke stratenmaker. Dit werk zal altijd worden uitgevoerd door een gecertificeerde stratenmaker. Het is niet mogelijk om dit soort bestrating machinaal te verwerken. Dit blijft een arbeidsintensieve handeling en het gemiddelde aantal meters wat per dag verwerkt kan worden ligt vrij laag. De handmatige stratenmaker is en blijft de meest duurzame manier van bestraten. Het kan zijn dat dit niet de meest efficiënte manier is om bij grotere bedrijventerreinen het parkmanagement uit te voeren.

Halfautomatisch bestraten

Om onze uren en mankrachten productiever in te zetten, maken we gebruik van een techniek waardoor we halfautomatisch bestraten. Dit is een techniek die erg geschikt is voor het parkmanagement van grotere bedrijventerreinen. Door een kraan te koppelen aan een vacuümklem is het mogelijk om de bestrating per m2 per keer te verwerken. Hierdoor ligt het aantal gelegde m2 per dag, gemiddeld vele malen hoger dan een handmatige stratenmaker kan leggen.

Machinaal bestraten

Volautomatisch bestraten

Onze nieuwste innovatie op het gebied van bestraten. De bestratingsrobot wordt niet moe, wordt niet ziek, is corona-proof en draait 24/7 door. Met ons volautomatische bestratingsmachine werken we in ploegen waardoor er enorme aantallen m2 per dag gelegd kunnen worden. Dit is een unieke en zeer doeltreffende manier om het parkmanagement uit te voeren van enorme bedrijventerreinen. Hiervoor hoeven we geen extra bezetting in te zetten. We verspreiden de bezetting. Met onze volautomatische bestratingsmachine is er maar 1 persoon nodig die de machine blijft controleren. Met deze techniek leggen we in 7 dagen tijd dezelfde aantallen als met 4 weken halfautomatisch bestraten.

Volautomatische bestrating

Integraal werken

Al onze werkzaamheden hebben een verband met elkaar. Dit zien we terug vanaf de rioolservice (lokaliseren en oplossen van de verstopping) en grondwerk (voorbereiding voor de werkzaamheden) tot aan het bestraten (duurzaam de grondverharding verwerken). Om integraal te kunnen werken heeft de Krom zich gespecialiseerd en bewezen in verschillende riolering vraagstukken. Los van het feit dat integraal werken fijn is voor ons als bedrijf, zien wij dit als service voor onze relaties. We stellen één contactpersoon per project vast. Zo borgen wij de directe beschikbaarheid per project. Bij de Krom heeft u één telefoonnummer voor alle werkzaamheden van riolering en grondwerk tot de bestrating en afwerking. We houden de communicatie graag transparant en inzichtelijk op hoog niveau.

Projecten

Machinaal bestraten C-Cinema

Bioscoopterrein Bergen op Zoom

Bestrating kasteeltuin Zevenbergen

Kasteeltuin Zevenbergen

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op