Rioolservice

Heeft u direct hulp nodig?

Voor wie is onze rioolservice?

Voor wie is onze rioolservice?

De Krom rioolservice is in het leven geroepen om onze zakelijke relaties van dienst te kunnen zijn. Vaak lopen we bij een project tegen een verstopping aan. Voorheen moest de gehele straat open worden gegraven om de verstopping te lokaliseren. Dit is de reden dat we onze rioolservice zijn opgestart. Wanneer wij nu tegen een verstopping aanlopen op een van onze projecten dan zetten wij onze rioolservice bus in. Deze bus is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van camera’s en is in staat om de verstopping binnen no-time te traceren. Zo weten wij precies waar we moeten graven. Dat bespaart tijd en geld voor onze relaties en het verhoogt onze efficiëntie. 

Service gericht

Service gericht

Met onze rioolservice bieden wij een extra service aan. Door de rioolservice in eigen beheer te houden, onderscheiden wij ons van de concurrentie. Zo zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en kunnen we op dag / uur-niveau schakelen. Uiteindelijk komt de rioolservice ten goede van de doorlooptijden van onze projecten.

Onze relaties kunnen aanspraak maken op de calamiteitendienst van de Krom rioolservice. Bij een calamiteit zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Daarnaast geven wij advies om problemen in de toekomst te voorkomen.

Voor wie zijn wij er NIET?

Voor wie zijn wij er NIET?

De rioolservice van de Krom is in het leven geroepen om zakelijke relaties van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan het hoofdriool en de grotere rioleringsvraagstukken. Wij hebben niet de mogelijkheid om particulieren te helpen bij een verstopte WC of een verstopt doucheputje. Hier zijn onze materialen niet geschikt voor.

Up-to-date

Up-to-date

Om steeds efficiënter te kunnen werken, zorgen wij ervoor dat onze rioolservice up-to-date blijft. Zo investeren we regelmatig in nieuwe camera’s die nog sneller en makkelijker de verstopping kan traceren. De Krom doet er alles aan om de doorlooptijd te versnellen en het “total cost of ownership” voor onze relaties zo beperkt mogelijk te houden zonder in te boeten aan onze kwaliteitsnormen.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op