Bestraten

Vakbekwaam | gecertificeerd | efficiënt

BESTRATEN​

BESTRATEN​

Een van de belangrijkste kernwaarden van de Krom B.V. blijft: het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Dit komt terug in onze hele organisatie en zo ook bij  bestratingswerkzaamheden. De Krom B.V. kent vele manieren van bestraten. Wij zorgen ervoor dat we met onze kennis, kunde en met de juiste machines uw terrein aanleggen. Wij kiezen altijd de beste manier die past bij uw project.

Handmatig bestraten

Handmatig bestraten

Een mooi voorbeeld van handmatige bestrating is ambachtelijk straatwerk. Deze bestaat uit het aanbrengen van gebakken materialen of natuursteen door een ambachtelijke stratenmaker. Het is niet mogelijk om dit soort bestrating machinaal te verwerken. Handmatig bestraten blijft een arbeidsintensieve handeling en het gemiddelde aantal meters wat per dag verwerkt kan worden ligt vrij laag. Desalniettemin, is en blijft de handmatige stratenmaker de meest duurzame manier van bestraten die er bestaat.

Halfautomatisch (machinaal) bestraten

HALFAUTOMATISCH (MACHINAAL) BESTRATEN

Om onze uren en mankrachten productiever in te zetten, maken we gebruik van een techniek waardoor we halfautomatisch (machinaal) bestraten. Door een kraan te koppelen aan een vacuümklem is het mogelijk om de bestrating per m2 per keer te verwerken. Hierdoor ligt het aantal gelegde m2 per dag, gemiddeld vele malen hoger dan een handmatige stratenmaker kan leggen. Daarnaast is het voor onze mensen (lichamelijk), een veel vriendelijkere manier van bestraten.

Machinaal bestraten

Volautomatisch bestraten

VOLAUTOMATISCH BESTRATEN

Onze nieuwste innovatie op het gebied van bestraten. De bestratingsrobot wordt niet moe, wordt niet ziek, is corona-proof en draait 24/7 door. Met ons volautomatische bestratingsmachine werken we in ploegen waardoor er enorme aantallen m2 per dag verwerkt worden. Hiervoor hoeven we geen extra bezetting in te zetten, maar verspreiden we de bezetting. Met onze volautomatische bestratingsmachine is er maar één persoon nodig, die de machine blijft controleren. Met deze techniek leggen we in 7 dagen tijd dezelfde aantallen als met 4 weken halfautomatisch bestraten.

Volautomatische bestrating

Met het nieuwe autonoom bestraten, zetten we het vak “stratenmaker” bij de jeugd weer terug op de kaart. Zo wordt het vak hip & sexy voor de nieuwe instromende stratenmakers. Hoe gaaf is het om met een grote, op afstand bestuurbare robot elke dag buiten te werken. Iedere dag in een andere omgeving met andere indrukken. Wij stellen dat de nieuwe stratenmaker is geboren dankzij deze machine. De nieuwe stratenmaker ervaart geen enorme zware fysieke belasting op dagelijkse basis wat een aangenaam gevolg is.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op