De voordelen van machinaal (halfautomatisch) bestraten2 min leestijd

Voordelen van machinaal bestraten

De arbeidseisen voor stratenmakers zijn de laatste jaren strenger geworden. Vooral met betrekking tot het handmatig verwerken van bestrating zijn de eisen verscherpt. Een stratenmaker voert namelijk lichamelijk zwaar werk uit. Om die reden hebben wij sinds deze strengere eisen flink geïnvesteerd in het machinaal aanbrengen van bestrating. Machinaal bestraten heeft nog meer voordelen. Daarover leest u hier meer.

Machinaal bestraten is veiliger

Stratenmakers verrichten, zoals wij al eerder zeiden, lichamelijk zwaar werk. Door het gebruik van innovatieve technische hulpmiddelen kunnen hun werkzaamheden verlicht worden. Zo ondervinden stratenmakers dankzij machines minder slijtage van het lichaam en krijgen zij minder snel blessures. Hierdoor hoeven zij ook minder snel met pensioen en wordt het werk ook een stuk veiliger.

Snellere doorloop van het project

Het wordt steeds drukker op de weg en in het verkeer. Daarom is het meer dan ooit belangrijk dat een straat snel opgeleverd wordt. Dankzij machinale bestrating is de straat veel sneller klaar en dat terwijl de kwaliteit en de kosten min of meer gelijk blijven. Hoe groot het oppervlakte ook is: wij zoeken met u naar de juiste manier om de klus te klaren.

Overlast vermindert

Een bestrating zonder machines zorgt meestal voor overlast: werknemers die rondlopen, materiaal dat rond de plek ligt en het feit dat de straat lang opengebroken blijft. Machinaal bestraten vermindert deze overlast en zorgt er tevens voor dat het project sneller voltooid is. Daardoor kan de straat snel in gebruik worden genomen.

Circulair en duurzaam werken

In het geval dat een straat alleen opnieuw bestraat wordt, is het zonde om niet de oude materialen hiervoor te gebruiken. Het hergebruiken van de originele stenen is mogelijk met behulp van onze machines. Hierdoor bespaart u ook kosten op het afvoeren van oude stenen als u nieuwe stenen nodig hebt. Daarnaast blijft het originele straatbeeld intact, wat door veel mensen als mooier wordt ervaren. Het hergebruiken van bestratingsmaterialen is dus niet alleen beter voor het milieu maar ook voor het eindresultaat!

Bestraten Breda

De mogelijkheden bij de Krom B.V.

  • Banden stellen (machinaal) met zwenk laders en mini laders.
  • Aanbrengen van gebruikte bestrating met onze LAAG-vacuüm-unit kranen.
  • Nieuwe bestrating machinaal verwerken met onze LAAG-vacuüm-unit kranen.
  • “Grote afmetingen” tegels leggen met onze machinale HOOG-vacuüm-unit pompen.
  • Stenen formatteren met de Brickclean BCS (machinaal).
  • Banden machinaal formatteren.

Uw bedrijfsterrein razendsnel machinaal laten bestraten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *