Machinaal bestraten

VAKBEKWAAM | GECERTIFICEERD | EFFICIËNT

Machinaal bestraten

Bij de Krom B.V. vinden wij efficiëntie enorm belangrijk en daar is machinaal bestraten een onderdeel van. Daarom volgen we altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van efficiency en duurzaamheid. De klant staat centraal en “ontzorgen” is onze tweede natuur. Doordat wij deze waarden terug laten komen door heel onze organisatie, zijn onze mensen erop gebrand om vakwerk en kwaliteit af te leveren. De Krom kent twee manieren van machinaal bestraten. Wij zorgen ervoor dat we met onze kennis en kunde, met de juiste machines uw terrein gaan aanleggen.

Machinaal bestraten

Halfautomatisch machinaal bestraten

Productiviteit is een belangrijke factor om met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding te komen. Door onze uren en mankrachten productiever in te zetten, zijn onze meterprijzen enorm concurrerend. We maken gebruik van het halfautomatische machinaal bestraten. Onze processen zijn compleet uitgewerkt en geoptimaliseerd wat ten goede komt van de doorlooptijd van uw project. Door een kraan te koppelen aan een vacuümklem, is het mogelijk om de bestrating per m2 te verwerken. Dit is een enorme verhoging van de productie en stijgt het aantal m2 wat per dag verwerkt kan worden ten opzichte van handmatige bestrating.

Volautomatisch machinaal bestraten

Zoals gezegd zijn wij continu op zoek naar vernieuwing. Omdat wij vanuit onze intrinsieke motivatie op zoek zijn naar innovatie en duurzame ontwikkelingen, hebben we besloten om een eigen machine te ontwikkelen. Dit is de nieuwste innovatie op het gebied van bestrating. Onze bestratingsrobot is volledig machinaal en wordt niet moe, wordt niet ziek, is corona-proof en draait 24/7 door. Met ons volautomatische bestratingsmachine werken we in ploegen waardoor er enorme aantallen m2 per dag gelegd kunnen worden. Hiervoor hoeven we geen extra bezetting in te zetten. We verspreiden de bezetting. Met onze volautomatische bestratingsmachine is er maar 1 persoon nodig die de machine blijft controleren. Met deze techniek leggen we in 7 dagen tijd dezelfde aantallen als met 4 weken halfautomatisch machinaal bestraten.

Volautomatische bestrating

Met het nieuwe machinale machinaal bestraten willen we het vak “stratenmaker” weer terug op de kaart zetten. Zo wordt het vak weer hip & sexy voor de nieuwe instromende stratenmakers. Hoe gaaf is het om met een grote, op afstand bestuurbare robot elke dag buiten te werken. Iedere dag in een andere omgeving iedere keer is het weer anders. We durven te stellen dat de nieuwe stratenmaker door deze machine, met een iPad de bestrating netjes dicht legt. De nieuwe stratenmaker ervaart geen enorme zware fysieke belasting op dagelijkse basis wat een aangenaam gevolg is.

Projecten

Machinaal bestraten C-Cinema

Bioscoopterrein Bergen op Zoom

Bestrating kasteeltuin Zevenbergen

Kasteeltuin Zevenbergen

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op